Opleidingen

sep
27
2022

Cursus Ontslagrecht 27 september 2022Datum:
Docent(en):
Prijs:
Punten:
Plaatsen:
Locatie:

dinsdag 27 september 2022, 09:00 uur
mr. J.J.J. Janse de Jonge en mr. D. Griffiths
€250,00
6 PO (waarvan 6 juridisch)
in archief
NautaDutilh

Toelichting

Deze cursus vindt plaats van 09.00 tot 17.00 uur bij NautaDutilh in Amsterdam. Ontvangst is van 09.00 - 09.30 uur met koffie/thee. De cursus start om 09.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

De cursus wordt verzorgd door mr. J.J.J. (Just) Janse de Jonge, partner bij DingemansVanderKind en mr. D. (Dylan) Griffiths, advocaat en partner Griffiths advocaten.

Gedurende de cursus zal een overzicht worden gegeven van het ontslagrecht. Alle manieren waarop een arbeidsovereenkomst kan worden beëindigd komen uitvoerig aan de orde, veelal aan de hand van praktijkvoorbeelden. Er zal waar nodig worden stilgestaan bij actuele rechtspraak en wetgeving. De cursus is bedoeld voor advocaten met een algemene praktijk, die met enige regelmaat een arbeidszaak te behandelen krijgen.

Locatie:
NautaDutilh. Adres: Beethovenstraat 400, 1082 PR Amsterdam.
Er is GEEN parkeergelegenheid bij NautaDutilh (met uitzondering van beperkte parkeergelegenheid voor eigen cliënten). De locatie is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. U reist hiervoor naar NS station Amsterdam Zuid.

Wij adviseren u met het openbaar vervoer te reizen of met de fiets te komen.

Deelnamekosten: de deelnamekosten bedragen €250,00. Direct na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en een factuur voor uw deelname. De Stichting Opleiding Advocaten Amsterdam is niet btw-plichtig.

PO-punten: 6 (juridische) punten

Voor wie: Advocaten uit het arrondissement Amsterdam

Inschrijving: NIEUW: Advocaten uit het arrondissement Amsterdam hebben op 13 september ontvangen een persoonlijke uitnodiging met een aanmeldlink ontvangen. Inschrijven via de website is niet (meer) mogelijk. Geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan even een bericht naar info@opleidingsburo.nl.

Vanwege dit nieuwe systeem klopt het aanta beschikbare plaatsen zoals bovenstaand vermeld niet. Er kunnen maximaal 80 personen deelnemen. Indien dit aantal is bereikt, ontvangt u na aanmelding bericht dat de cursus vol is. U kunt zich dan aanmelden voor de reservelijst door een mail te sturen naar nfo@opleidingsburo.nl. Indien er plek beschikbaar komt, ontvangt u bericht.


Deze cursus heeft al plaatsgevonden. Neem contact op voor meer informatie over toekomstige cursussen.