Opleidingen

mrt
03
2020

Sparren wordt de normDatum:
Docent(en):
Prijs:
Punten:
Plaatsen:
Locatie:

dinsdag 3 maart 2020, 15:00 uur
mw. Annick van der Staay e.a.
geen kosten
1 PO (waarvan 0 juridisch)
in archief
De Balie

Toelichting

Op dinsdag 3 maart 2020 vindt er een bijeenkomst plaats voor advocaten in het Arrondissement Amsterdam die meer te weten willen komen over de nieuwe kwaliteitstoets. Tijdens deze interactieve middag zullen ervaringsdeskundigen toelichten wat dit precies inhoudt en hoe u dit kunt gaan invullen.

Het programma is als volgt:

  • 15.00-15.10 uur: Welkom door E.J. Henrichs, deken: Actualiteiten over de kwaliteitseisen.
  • 15.10-17.30 uur: Informatie over Intervisie en oefeningen met Intervisie, Peer review en Gestructureerd Intercollegiaal overleg (GIO) door mevrouw Annick van der Staay (trainer/coach bij de Beroepsopleiding Advocaten waar de advocaat-stagiaires al jaren getraind worden in deze kwaliteitstoetsen), Barbara Mulder (lid centraal medisch tuchtcollege), Jan Willem Loman (zakelijk mediator (MfN), Reuling Schutte, Amsterdam) en Monica Bremer (moderator, advocaat-partner bij Bremer & De Zwaan, raadslid van de Amsterdamse orde van 2015-2019).

De uitloop kunt u gebruiken om in contact te komen met collega’s die samen met u een groep kunnen vormen voor intervisie, peer review of GIO.

Als u belangstelling heeft voor deze bijeenkomst dient u zich aan te melden.  Er kan slechts één advocaat per kantoor worden gestuurd.

Het bijwonen van de bijeenkomst levert u 1 opleidingspunt op en een kans om in contact te komen met advocaten met wie u later samen intervisie dan wel peer review kunt gaan doen.

De bijeenkomst zal plaatsvinden van 15.00 tot 17.30 uur in De Balie aan het Kleine-Gartmanplantsoen 10 in Amsterdam.


Deze cursus heeft al plaatsgevonden. Neem contact op voor meer informatie over toekomstige cursussen.